Laura Massana – Iniciativa per Catalunya Independencia

Responsable de la comissió de:

  • Benestar
  • Infància

Currículum

Diplomada en Treball Social per la Escola Universitària adscrita a la Universitat de Barcelona. Ha realitzat el Màster Expert europeu en formació, de la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha fet diversos cursos de formació continuada en aquest camp. Ha treballat com a Coordinadora de formació a les comarques del Bages-Berguedà del Centre de formació i Promoció ocupacional CEPROM- Fundació Paco Puerto (1990-2004).

Del 2004 al 2006 ha estat assessora en temes de formació del Grup d’ICV-EUiA a la Diputació de Barcelona. Afiliada al sindicat Comissions Obreres.

Adherida a ICV des del 1991, ha estat regidora de l’Ajuntament de Sallent (1991-1995) i actualment és Secretària d’Organització de la Intercomarcal Bages-Berguedà-Solsonès, coordinadora d’àmbits i sectorials d’ICV a nivell nacional i membre de l’executiva nacional d’ICV.

Des del 2006 Diputada al Parlament de Catalunya pel grup ICV-EUiA on és membre de la comissió de Benestar i Immigració, la Comissió pel Dret de les Dones, la Comissió d’indústria, comerç, turisme i treball, la Comissió d’estudi de la situació de les polítiques per a les persones amb discapacitat.