Salvador Milà – Diputats Parlament de Catalunya

Responsable de la comissió de:

  • President Territori i Sostenibilitat
  • Justícia

Currículum

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, el 19 de novembre de l’any 1975,premi extraordinari fi de carrera, curs de doctorat en dret i altres cursos d’especialització en dret Urbanístic.

És advocat en exercici des de l’any 1976, especialitzat en dret Administratiu, Urbanístic, immobiliari, civil i arrendaments. Ha assessorat a diversos Ajuntaments i entitats. Autor de diverses publicacions i articles sobre temes urbanístics, administratius i mediambientals, així com ha impartit nombroses conferències i cursos en les mateixes matèries.

Membre de la Comissió executiva i del Consell Nacional d’ICV i del PSUC des de l’any 1975.

Va ser Regidor de l’ Ajuntament de Mataró des de l’any 1979 fins l’any 2003. Va ocupar el càrrec de Conseller de Medi Ambient i Habitatge del govern de la Generalitat de Catalunya (desembre 2003-abril 2006).

Descobreix més notícies sobre la Esquerra Unida de Catalunya

A la legislatura 2010-2012 ha estat diputat al Parlament de Catalunya pel grup parlamentari d’ICV-EUiA. President de la Comissió de Justícia i Portaveu a les Comissions de Justícia i Síndic de Greuges i membre de la Comissió d’Unió europea i acció exterior així com membre del Consell de Comunitats Catalanes a l’exterior.